‘PUMA Winterized Pack’ Nooit meer koude voeten met deze winter voetbalschoenen

Koude tenen, blauwe nagels, natte sokken we hebben er allemaal wel eens last van. Nu de koude wintermaanden er weer aankomen, krijgen we weer met deze voetbalergernissen te maken.  Gelukkig voor de voetballers onder ons heeft PUMA dit probleem uitgevogeld en hebben ze als eerste dit jaar hun eigen winter voetbalschoen uitgebracht.

PUMA Winterized Pack

Dit najaar heeft PUMA hun nieuwe set winter voetbalschoenen gelanceerd genaamd de “PUMA winterized pack”. Onder deze set vallen 2 voetbalschoenen de PUMA future 4.1 en de ONE 5.1. Met de opvallende ijskoude kleurencombinaties vallen deze PUMA-schoenen snel op in het veld. Daarnaast hebben deze schoenen ook reflecterende veters voor de donkere trainingsdagen. De Future 4.1 is te herkennen aan zijn volledige groene bedekking waarin tegen de andere variant onder deze pack de “ONE 5.1” de onderste helft van de schoen gebruikt voor een wat donkere tint en het iconische PUMA-kenmerk bevat. De voornaamste reden voor het aanschaffen van deze schoenen ligt weliswaar op een ander gebied en dat is voor het tegengaan van de bittere winter en al haar negatieve effecten op de voetbalprestaties die ze meebrengt.

De technologie achter de winter voetbalschoenen

Dit jaar gebruikt PUMA de nieuwe innovatieve Thinsulate technologie voor hun voetbalschoenen. Thinsulate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van thermische isolatie van synthetische vezels. Met deze samenwerking past Thinsulate de Thinsulate 200g isolatie toe op de PUMA-voetbalschoen. Deze isolatielaag zorgt ervoor dat je voeten warm en droog blijven doordat het water rondom de laag verdampt. De laag is erg dun en flexibel dus zou je niet weerhouden van bepaalde voetbalkunsten. Thinsulate 200g is ook terug te vinden in winter en outdoor sportuitrusting. Kort samengevat heb je met deze winter voetbalschoenen een voorsprong op je tegenstanders met ijskoude tenen.


Verkrijgbaarheid

Grote voetbalnamen als Agüero, Lukaku en Griezmann waren je al voor met het dragen van de PUMA Winterized Pack, maar niet getreurd ze zijn ook verkrijgbaar voor de doorsnee amateurvoetballer die een hekel heeft aan koude voeten. Deze voetbalschoenen komen alleen uit in de beste uitvoering de 5.1 en de 4.1, ze liggen beide voor een bedrag van 250,- euro in de schappen. Waar zou je deze schoenen kunnen kopen? Je kunt de limited edition winter voetbalschoenen van PUMA kopen via onderstaande links. De PUMA ONE 5.1 en de PUMA FUTURE 4.1 zijn momenteel extra scherp afgeprijsd (18% korting) wegens de Black Friday kortingsactie. Je bespaart al €45 euro op deze actie, dus wees er snel bij!

PUMA WINTERIZED PACK

Menu